Bih nogometna reprezentacija 2014 - Moja supruga bih - 5

Moja supruga bih - 5 - Bih nogometna reprezentacija 2014

Moja supruga bih - 5 1

Moja prekrasna supruga selma je brineta sise trojka da ne serem mnogi mi prijatelji zavide mnoge komsije drkaju kad je vide i zaista je tako rodila dvoje prekrasne djece i sa svoje 32 izgleda kao boginja ja 38 onako visok 190 krupan pa malo i podebeo ali ne smeta i.

Moja supruga bih - 5 2

Moja supruga anja je predivna crnka sa 33 godine izgledala je izazovnije nego neke šiparice iako je rodila dva deteta njeno telo mi je postalo izazovnije sa sada malo širim bokovima i sa teškim ali još uvek čvrstim lepo oblikovanim grudima.

Moja supruga bih - 5 3

Nakon što se porodila vjerujte da mi se moja supruga gadi žena koju sam obožavao više ne liči na sebe rodila je blizance dva sina ali ona više ne liči na onu ženu koju sam poznavao.

Moja supruga bih - 5 4

Span classnews_dt05012013spannbsp018332this video is unavailable watch queue queue watch queue queue.

Moja supruga bih - 5 5

Pitanjeveć nekoliko godina sam u braku prve dvije godine braka bio sam sretan i volio svoju suprugu međutim poslije tog perioda počeo sam u duši osjećati određen stepen odbojnosti i mržnje prema njoj.

Moja supruga bih - 5 6

Bošnjački član predsjedništva bih bakir izetbegović je u ekskluzivnom gostovanju u emisiji pressing govorio o aktuelnom stanju bh vlasti političkim previranjima i općenito stanju u bh društvu.

Moja supruga bih - 5 7

Osetio šta je roditeljstvo žena marka bulata čeka drugo dete a on bi da ima četvoro voleo bih još a evo šta kaže moja supruga.

Moja supruga bih - 5 8

Moja supruga rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova.

Moja supruga bih - 5 9

moja supruga i ja smo željeli imati djecu nažalost trebala nam je umjetna oplodnja da ostvarimo taj san nekoliko ciklusa i više implantacija embrija kasnije s radošću smo dočekali naš blagoslov od boga koji je svjetlo naših života.

Moja supruga bih - 5 10